Úvod » O nás » Články » Svátky klidu a pohody, ale také pomoci

Svátky klidu a pohody, ale také pomoci

Právě nastává krásné období roku, blíží se čas Vánoc a každý přemýšlí, jak svým blízkým udělat radost. I já si každoročně kladu otázku, co komu pod stromečkem udělá radost, jaká jsou čí tajná přání. A snažím se i přemýšlet, kde jinde by bylo potřeba pomocné ruky. Pro neziskové organizace je to čas, kdy společnost projevuje větší zájem o jejich aktivity a snaží se pomoci. Právě před Vánoci se setkáváme se štědrostí vás dárců. Na účtech spolků se objevují jednorázové dary od soukromých dárců i firem. V každém městě se koná nejedna sbírka nebo benefiční bazárek na pomoc lidem, zvířatům nebo různým projektům. I pro náš spolek je to krásný čas. Právě probíhá velká sbírka krmiva v prodejnách SUPERZOO SEVERKA a SUPERZOO OC FORUM, kde se již nyní pod stromečkem najde kupička dobrot pro naše svěřence. Máte možnost nám pomoci v projektech Psí přání nebo Kočičí přání. Můžete si tak vybrat, zda naplnit mističku nebo koupit dárek pejskovi či kočičce. Navíc díky síle internetu nám můžete pomoci dražbou předmětů ve skupině Cat - Mánia na Facebooku nebo díky jedinečnému portálu Givt.cz , kdy při nakupování dárků na internetu můžete pomoci a nestojí vás to ani korunu navíc #VicNezDarek #klikniapomahej. I když je hodně možností, jak nám pomoci přes různé akce na internetu, nesmíme zapomenout na pomoc přímo přes náš spolek. Podívejte se na náš e-shop, kde můžete nakoupit náš Charitativní kalendář pro rok 2017, nebo krásné dárky pro zvířecí nadšence. Uděláte tak radost 2x.

Pokud, ale nemáte zájem si nic nakoupit a chcete prostě jen pomoci, můžete zaslat dar na náš transparentní účet 2500383983 / 2010 pod VS 20016333. Právě díky Vaší finanční pomoci přispějete přímo na chod spolku. Nejedná se jen o platbu za vet. Ošetření zvířat a krmivo, ale i další věcí, které jsou spojené s fungováním. Jedná se o nákup pohonných hmot, platba za pronájem karantény, nákup potřebného vybavení a mnoho dalšího. Pokud nechcete pomoc jednorázově, budeme moc rádi za jakýkoliv pravidelní měsíční příspěvek, který nám právě chod spolku pomůže udržet. Vánoce jsou krásné období, kdy si každý vzpomene, že se ne každý má dobře. Pomoc je však potřeba po celý rok.

Všem, kteří nás podporují a pomáhají nám, patří jedno velké DÍKY. Vaší pomoci si vážíme a jste hrdinou pro naše svěřence. Nikomu nebrání začít právě dnes a stát se také hrdinou pro naše svěřence.

Za Šanci zvířatům, z.s. Zuzana Pětníková

Jak nám pomoci:

Příspěvkem na náš transparentní účet 2500383983 / 2010 pod VS 20016333

Nákupem na našem e-shopu: eshop.sancezviratum.cz

Za pomoci portálu Givt.cz - http://bit.ly/ŠanceZvířatům

Projekty: www.psiprani.cz

www.kociciprani.cz

Zpět na výpis